Restaurant Estació a Caldes de Malavella Girona

Els nostres Serveis

Nostre restaurant ofereix varietat de menús i diferents ambients que poden gaudir tant a l’estiu com a l’hivern. Disposeu de la sala del restaurant, de la barra, la cafeteria i la terrassa. A l’estiu disposa d’una terrassa exterior molt agradable i amb vistes a l’avinguda Dr Furest així com a l’estació de Caldes de Malavella. A l’hivern tenim el bar-cafeteria amb una gran barra i també taules cap a un finestral amb vista a la mateixa avinguda que té des de la terrassa. Podeu gaudir d’un ambient tranquil i a prop de la naturalesa.

Restaurant

Al Restaurant, podreu gaudir de la Cuina casolana, on la qualitat  i l’esplèndid servei, sorprendrà els visitants de paladars més exquisits. És realment una cuina plena de gust i sensacions que es deleiten cada vegada que ens visiten.

Bar – Cafeteria

El bar cafeteria té dos ambients en un, pots estar tranquil i distès a les taules contemplant la vista des del finestral i un altre a la barra veient els vídeos a la televisió. I aquí pots prendre des d’un cafè fins a una copa de vi.

Terrassa

Quan el temps és bo i assolellat tant a la tardor com a l’estiu i de vegades en el mateix hivern pots estar a la terrassa gaudint dels nostres serveis de restaurant, cafeteria o bar  en un ambient encantador a l’aire lliure.

.